تاریخ انتشار : 03-08-2025 - 12:28

سفر هیئت آژانس بدون همراهی بازرسان به تهران

در حالی که ایران آماده اجرای قانون جدید مصوب مجلس شورای اسلامی در خصوص محدودسازی همکاری‌ها با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌شود، منابع مطلع از سفر قریب‌الوقوع یک هیئت سیاسی از سوی این نهاد به ایران خبر دادند.

به گزارش دنیای خبر، شبکه المیادین به نقل از منابع آگاه گزارش داد که یک هیئت از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی طی روزهای آتی به تهران سفر خواهد کرد تا درباره سازوکارهای اجرایی قانون جدید مجلس ایران پیرامون تعلیق همکاری با این نهاد، گفت‌وگو کند.

این منابع تاکید کردند که مذاکرات پیشِ‌رو تمرکز ویژه‌ای بر ابعاد سیاسی موضوع خواهد داشت و هیچ‌یک از بازرسان فنی آژانس، هیئت اعزامی را همراهی نخواهند کرد.

طبق اعلام منابع مذکور، این رایزنی‌ها در راستای آغاز «فصل جدیدی از روابط» میان ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تعریف می‌شود؛ فصلی که چارچوب آن را قانون جدید مصوب مجلس شورای اسلامی تعیین کرده است.

مجلس شورای اسلامی ایران پیشتر با هدف پاسخ به بدعهدی‌های غرب در توافقات هسته‌ای، طرحی را به تصویب رسانده است که بر اساس آن، بخشی از همکاری‌های داوطلبانه کشورمان با آژانس به حالت تعلیق درمی‌آید. سفر هفته آینده این هیئت می‌تواند نقطه آغاز اجرایی‌شدن این مصوبه تلقی شود.


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=74955
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5493