تاریخ انتشار : 31-01-2023 - 18:27

کدام استان ها بیشترین مصرف گاز را دارند؟

اعظمی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته مصرف گاز در بخش خانگی ۶۲۵ متر مکعب بود که از این میزان استان‌ تهران با مصرف ۱۲۰ میلیون متر مکعبی بیشترین مصرف در این بخش را به خود اختصاص داده است.

به گزارش دنیای خبر،با ورود سامانه بارشی جدید به کشور و شروع مجدد بارندگی‌ها در روزهای اخیر نگرانی‌هایی پیرامون کمبود گاز را به وجود آورده است. اما در روزهای اخیر با وجود بارندگی‌های موجود چه میزان مصرف افزایش پیدا کرده است عباس اعظمی سخنگوی شرکت ملی گاز در رابطه با این موضوع به مهر می‌گوید: طی روزهای گذشته مصرف گاز افزایش پیدا کرده و از ۶۲۵ تا ۶۶۰ میلیون متر مکعب در نوسان بوده است.

وی ادامه: زمانی که سامانه سرمایشی برای مدت زمان طولانی ماندگار باشد مصرف بالا می‌رود و انتقال گاز به استان‌های شمالی را دشوار می‌کند.

به گفته سخنگوی شرکت ملی گاز طی ۲۴ ساعت گذشته مصرف گاز در بخش خانگی ۶۲۵ متر مکعب بود که از این میزان به ترتیب استان‌های تهران با ۱۲۰ میلیون متر مکعب، خراسان رضوی با ۵۱ میلیون متر مکعب، اصفهان با ۴۵ میلیون متر مکعب و آذربایجان شرقی با ۴۱ میلیون متر مکعب بیشترین مصرف گاز را داشته‌اند.

برچسب ها:

لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=44578
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581