تاریخ انتشار : 10-01-2023 - 9:32

مجلس از توضیحات وزیر علوم قانع شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر علوم پیرامون اقدامات صورت گرفته برای تقویت آموزش مهارت های کاربردی و ارتقای علمی و ارزشی دانشگاه ها قانع شدند.

به گزارش دنیای خبر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه)، سوال محمد حسین فرهنگی نماینده تبریز از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری را در خصوص علت عدم توجه به توسعه و حمایت از آموزش های کاربردی مهارتی مرتبط با مشاغل موجود در بازار و همچنین برنامه وزارت علوم برای اصلاح فرایند تجدیدنظر در اجرای شیوه های کنونی که باعث افت علمی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شده است را بررسی کردند.

در ادامه، محمد حسین فرهنگی پس از استماع اظهارات وزیر علوم اعلام کرد که از توضیحات وزیر قانع نشد و سوال خود را به رای گذاشت اما نمایندگان مجلس شورای اسلامی از توضیحات وزیر علوم قانع شدند.

برچسب ها:,

لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=43308
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5493