تاریخ انتشار : 22-08-2022 - 13:37

کاهش 5 هزار ۴۱۶ واحدی شاخص بورس

درحالی که در معاملات امروز شاخص هم‌وزن و شاخص فرابورس صعودی بودند شاخص کل بورس به روند کاهشی خود ادامه داد.

به گزارش دنیای خبر، شاخص کل بورس امروز با ۵۴۱۶ واحد کاهش در رقم یک میلیون و ۴۲۴ هزار واحد ایستاد. این در حالی است که شاخص کل با معیار هم‌وزن ۷۷۱ واحد افزایش یافت و در رقم ۳۹۷ هزار و ۲۹۶ واحد قرار گرفت. در این بازار ۳۱۳ هزار معامله به ارزش ۳۲ هزار و ۵۵۳ میلیارد ریال انجام شد.

معدنی و صنعتی گلگهر، فولاد مبارکه اصفهان، معدنی و صنعتی چادرملو و بانک ملت نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی و در مقابل ایران خودرو نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

در آن سوی بازار سرمایه، شاخص کل فرابورس با ۳۰ واحد افزایش به رقم ۱۸ هزار و ۹۹۰ واحد رسید. در این بازار ۱۷۷ هزار معامله به ارزش ۱۴۵۲ میلیارد ریال انجام شد.

پتروشیمی زاگرس، فرابورس ایران و بیمه کوثر نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل سنگ آهن گوهرزمین و پلیمر آریاساسول نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=34712
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581