تاریخ انتشار : 16-03-2022 - 12:34

نفت سنگین ایران گران شد

جدیدترین گزارش ماهانه اوپک نشان داد که قیمت نفت سنگین ایران ماه میلادی گذشته ۸.۷ درصد رشد کرده است.

به گزارش دنیای خبر، قیمت نفت سنگین ایران در فوریه به ۹۳ دلار و چهار سنت در هر بشکه رسید که هفت دلار و ۴۵ سنت معادل ۸.۷ درصد در مقایسه با قیمت ۸۵ دلار و ۵۹ سنت در ژانویه افزایش داشت. میانگین قیمت نفت سنگین ایران از ابتدای سال ۲۰۲۲ تا به این تاریخ، به ۸۹ دلار و ۲۲ سنت در مقایسه با میانگین قیمت ۵۷ دلار و ۵۲ سنت در مدت مشابه سال ۲۰۲۱ رسید.

ارزش سبد نفتی اوپک در فوریه برای دومین ماه متوالی رشد چشمگیری داشت و هشت دلار و ۸۱ سنت معادل ۱۰.۳ درصد در مقایسه با ژانویه افزایش یافت و به ۹۴ دلار و ۲۲ سنت در هر بشکه رسید. میانگین ارزش سبد نفتی اوپک از ابتدای سال ۲۰۲۲تاکنون به ۸۹ دلار و ۷۱ سنت در هر بشکه در مقایسه با ۵۷ دلار و ۷۲ سنت در مدت مشابه سال ۲۰۲۱ رسید.

طبق گزارش منابع ثانویه، تولید نفت اوپک متشکل از ۱۳ کشور در فوریه به ۲۸.۴۷ میلیون بشکه در روز رسید که ۰.۴۴ میلیون بشکه در روز در مقایسه با ژانویه افزایش داشت. تولید نفت عمدتا در عربستان سعودی و لیبی افزایش پیدا کرد اما در نیجریه و گینه استوایی کاهش داشت.

تولید نفت ایران ۴۴ هزار بشکه در روز در فوریه نسبت به ماه پیش از آن رشد کرد و از ۲.۵۰۲ میلیون بشکه در روز به ۲.۵۴۶ میلیون بشکه در روز افزایش یافت.


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=25308
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581