تاریخ انتشار : 11-05-2021 - 9:03

ورود به مازندران مطلقا ممنوع

رئیس پلیس راه مازندران گفت: تمامی مبادی ورودی مازندران از امروز به روی خودرو‌های غیربومی کاملا بسته می‌شود.

به گزارش دنیای خبر،سرهنگ قدمی رئیس پلیس راه مازندران  با بیان اینکه طرح محدویت‌های تردد کرونایی که از مدتی قبل در استان اجرا می‌شود از امروز سه شنبه ۲۱ اردیبهشت تشدید می‌شود، گفت: تمامی مبادی ورودی استان از امروز به روی خودرو‌های غیربومی کاملا بسته می‌شود.

او افزود: در این طرح که از ساعت ۱۴ امروز تا ظهر روز شنبه ۲۵ اردیبهشت برای تعطیلات عید فطر اجرا می‌شود از ورود خودرو‌های با پلاک غیربومی به مازندران جلوگیری و جلوی خروج خودرو‌های با پلاک بومی هم از استان گرفته می‌شود.

سرهنگ قدمی گفت:پلیس در مبادی ورودی استان در محور‌های هراز، کندوان، سوادکوه و محور‌های شرقی و غربی استان به صورت ایست و بازرسی مستقر شده و اجازه تردد به خودرو‌های غیر بومی را به هیچ وجه نمی‌دهد.

او افزود:تردد خودرو‌ها بین شهر‌های استان نیز ممنوع بوده و متخلفان قطعا اعمال قانون خواهند شد.

رئیس پلیس راه مازندران گفت: تردد غیر مجاز در جاده‌های مازندران در شهر‌های قرمز (در صورت وجود شهر قرمز) تا یک میلیون تومان و در شهر‌های نارنجی نیز تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه به همراه خواهد داشت.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=10089
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5493