تاریخ انتشار : ۰۸-۱۱-۱۴۰۲ - ۱۵:۵۸

مدل مدیریتی پاکسان، الگویی موفق برای شرکتهای زیرمجموعه وبانک

مدیران عامل گروه توسعه ملی و شرکت توسعه صنایع بهشهر به همراه اعضای هیات مدیره گروه توسعه ملی از شرکت پاکسان بازدید کردند.

به گزارش دنیای خبر،حسین مدرس خیابانی، مدیرعامل گروه توسعه ملی، بهروز مرادی، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر و اعضای هیات مدیره گروه توسعه ملی با حضور در کارخانه پاکسان، با روند تولید محصولات آشنا و در جریان آخرین تحولات میدانی این شرکت قرار گرفتند.

مدرس خیابانی با قدردانی از عملکرد مدیران و کارکنان شرکت پاکسان در سال مالی ۱۴۰۲ گفت: شرکت پاکسان به عنوان یکی از قدیمی ترین و خوشنام ترین شرکت های شوینده کشور، اصلاح فرآیند بسیار خوبی را در سال گذشته تجربه کرده است.

وی با بیان اینکه هر جا که تولید در جریان  است، آنجا مکان مقدسی به شمار می رود؛ ادامه داد: همدلی و همراهی مدیران در امر تولید، ضروری است.

مدیرعامل گروه توسعه ملی افزود: شرکت پاکسان با تکیه بر همین اصل و با ایجاد کنترل قوی در محل ورود مواد اولیه، تعیین تکلیف مواد اولیه و ملزومات راکد، استفاده از انبارها و منابع داخلی به سوددهی رسیده است که دستاورد ارزشمندی است.

مدرس خیابانی با اعلام آمادگی گروه توسعه ملی برای حمایت از شرکت پاکسان گفت: آمادگی کامل برای حمایت از شرکت پاکسان در سه حوزه تولید و توسعه محصولات صنعتی، حرکت به سمت دانش بنیان شدن فعالیت ها و تامین مالی و افزایش سرمایه وجود دارد.

باید به کمک تولید آمد

بهروز مرادی، مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر هم با بیان اینکه باید به کمک تولید آمد گفت: سال مالی ۱۴۰۲ کارهای بسیار مهمی در شرکت پاکسان انجام شده است که حاصل تلاش های جهادی است، ادامه داد: پاکسان در سال مالی ۱۴۰۲ موفق شد از زیان خارج شده و به سوددهی برسد. برای این شرکت در سال مالی پیش رو، تولید ۱۴۰ هزار تن محصول و فروش ۵۳۰۰ میلیارد تومانی پیش بینی شده است.

مرادی با بیان اینکه شرکت پاکسان باید روی استراتژی صادرات و فروش محصولات صنعتی تمرکز ویژه ای داشته باشد، ادامه داد: پاکسان محصولات صنعتی با کیفیت بالا تولید می کند که حاشیه سود آن، قابل اتکا است.

وی با تاکید بر اینکه واحد تولید سولفوناسیون شرکت پاکسان باید هر چه سریعتر به سمت دانش بنیان شدن توسعه پیدا کند، تصریح کرد: در سال مالی پیش رو با تامین نقدینگی مورد نیاز، حرکت پاکسان به سمت تولید و فروش حداکثری محصولات صنعتی خواهد بود.

گفتنی است محمدی راد، مدیرعامل پاکسان نیز گزارشی در مورد عملکرد شرکت پاکسان در سال ۱۴۰۲ و طرح های توسعه ای این شرکت ارائه کرد.

پاکسان در سال مالی ۱۴۰۱ حدود ۲۲۰ میلیارد تومان زیان داشت که این زیان را در سال مالی  ۱۴۰۲با حدود ۲۶۶ میلیارد تومان سود جابجا کرد.


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=62584
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

آخرین اخبار