تاریخ انتشار : 08-08-2023 - 12:43

تدوین آیین نامه واردات خودرو‌های برقی ظرف چند روز آینده

وزیر صمت، از تدوین آیین‌نامه واردات خودروهای برقی ظرف چند روز آینده خبر داد.

به گزارش دنیای خبر،عباس علی آبادی با بیان اینکه واردات خودروهای برقی در اولویت قرار دارد، گفت: ارجحیت ما واردات خودروهای برقی نو و کارکرده است و بنابراین در تدارک زیرساخت‌های لازم برای آن هستیم و براین اساس آیین‌نامه واردات آن در ۱۰ روز آینده تدوین می‌شود.

 او با اشاره به اینکه نوآوری در حوزه خودروهای برقی بسیار اهمیت دارد، گفت: این موضوع منافع سرشاری را نصیب کشور می‌کند زیرا با بهره‌گیری از خودروهای برقی در موضوع محیط زیست وضعیت بهتری خواهیم داشت و درآمد ناشی از عدم مصرف سوخت های فسیلی نصیب کشور می شود.

علی آبادی درباره زمان عملیاتی شدن واردات خودروهای برقی گفت: در هماهنگی با رئیس کل بانک مرکزی مقرر شد که شرایط مناسب و ساده‌تری را برای واردات خودروهای برقی فراهم کنیم. در درجه اول اولویت با واردات تاکسی‌های برقی است زیرا مصارف و منفعت بیشتری برای کشور دارد و اولویت‌های بعدی نیز خودروهای اشتراکی و خودروهای مردم خواهد بود.


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=54517
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

Warning: Attempt to read property "comment_approved" on null in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 42

دیدگاه شما


Warning: Undefined variable $user_ID in /home/yjogqjrg/public_html/wp-content/themes/donyayekhabar-2/comments.php on line 61

آخرین اخبار

Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/yjogqjrg/public_html/wp-includes/functions.php on line 5581