تاریخ انتشار : ۱۱-۰۸-۱۳۹۹ - ۱۱:۱۳

همه چیز درباره تغذیه بیماران کرونایی

دانش‌آموخته آکادمی کوچینگ ایمپکت آمریکا گفت: تغییر اولی که در رژیم غذایی بیماران کرونایی باید بدهیم این است که باید تعداد وعده‌های غذایی آنها را افزایش دهیم و حجم غذای دریافتیشان را کاهش دهیم.

به گزارش دنیای خبر،زهرا حسینی نوده  با بیان اینکه در حال حاضر در موج سوم بیماری کووید ۱۹ هستیم که شدیدترین نوع بیماری از جهت میزان ابتلا و مرگ و میر است، گفت: با توجه به اینکه میزان ابتلا زیاد است، میزان بستری در منزل نیز افزایش پیدا کرده است.
وی در پاسخ به سئوال که چطور می‌توان تغذیه این بیماران را مدیریت کرد تا بتوانیم به آنها کمک بیشتری کنیم، گفت: نکته اساسی و مهم در تغذیه این بیماران وجود دارد این است که ما تغذیه خاصی که ویژه این بیماران باشد نداریم، بلکه همان رژیم غذایی قبلی بیماران است با یک سری تغییرات کوچک اما خیلی مهم که باید رعایت شود.
حسینی ادامه داد: تغییر اولی که در رژیم غذایی بیماران باید بدهیم این است که باید تعداد وعده‌های غذایی آنها را افزایش دهیم و حجم غذای دریافتیشان را کاهش دهیم؛ به این معنی که بیماری که روزی سه وعده غذا می‌خورد، اکنون باید پنج الی شش وعده غذا بخورد، ولی اگر قبلا برای هر وعده یک بشقاب کامل غذا می‌خورد، الان باید نصف بشقاب بخورد، این مهم به این دلیل است که بتوانند غذا را از لحاظ گوارشی تحمل کنند و در هضم و دفع غذا مشکلی نداشته باشند.
این دانشجوی دکتری پرستاری ادامه داد: باید از بیمار بخواهیم تا حد تحمل خود مایعات دریافتی خود را از قبیل آب، چای کم‌رنگ، دم‌نوش، آبمیوه‌های طبیعی و قرص‌های جوشان از قبیل ویتامین C را افزایش دهد به طوری که این موارد در دفع ویروس، کاهش تب و رفرش شدن بدن بسیار موثر است.
وی گفت: افرادی که به حد کافی مایعات دریافت می‌کنند، معمولا تب و بی‌حالی کمتری را تجربه می‌کنند و زودتر ریکاوری می‌شوند
وی با بیان اینکه باید تا می‌توانیم شکر دریافتی مواد غذایی را کاهش داده و محدود کنیم، افزود: متاسفانه مواد شیرین و شکر سیستم ایمنی بدن را ضعیف می‌کند.
حسینی با بیان اینکه دریافت پروتئین روزانه حداقل یک وعده می‌تواند به بدن کمک کند تا با بیماری مقابله کند، اضافه کرد: سوپ سبزیجات غنی‌شده با آب گوشت یا مرغ نیز می‌تواند جزو غذاهایی باشد که موثر واقع می‌شوند.
به گفته این دکترای پرستاری سعی کنیم هیچکدام از مواد غذایی را با چربی و ادویه‌جات برای بیمار سنگین و تحریک‌کننده نکنیم، دریافت میوه و سبزیجات نیز به شرطی که با مشکل گوارشی مثل اسهال، استفراغ و دل‌درد مواجه نباشیم، بسیار مفید است، اما اگر این مشکلات را داشته باشیم با احتیاط مصرف کنیم و از سبزیجات پخته استفاده کنیم تا براحتی هضم شود.
دانش‌آموخته آکادمی کوچینگ ایمپکت آمریکا با بیان اینکه شرایط ممکن است با موقعیت‌های بیمار تغییر پیدا کند، گفت: ممکن است بیماری وجود داشته باشد که مشکل گوارشی کمتر یا بیشتر، تب بالا یا پایین داشته باشد، با توجه به علائم وسیعی که این بیماری دارد، شرایط در بیماران مختلف متفاوت است.

​​​​​​​منبع: ایسنا


لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=3138
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

آخرین اخبار