تاریخ انتشار : ۱۵-۰۷-۱۳۹۹ - ۸:۵۵

اوج‌گیری بستری‌های کرونا

معاون کل وزارت بهداشت با اشاره به اوج‌گیری بستری مبتلایان کرونا در بیمارستان‌ها، گفت: اکنون به ویژه در تخت‌های مراقبت‌های ویژه و بیمارستان‌های ارجاعی، دچار مشکل قابل توجهی شده‌ایم. ضمن اینکه از ظرفیت برخی از تجهیزات مربوط به بیماران کرونایی خارج از ظرفیت‌شان استفاده می‌شود.

به گزارش دنیای خبر،دکتر ایرج حریرچی  درباره وضعیت بیمارستان‌های کشور با توجه به اوج‌گیری دوباره کرونا، گفت: بیماران کرونایی عمدتا در بیمارستان‌های اصلی و ارجاعی شهرها بستری می‌شوند. حال باید توجه کرد که این بیمارستان‌ها حتی قبل از دوره کرونا هم، معمولا اشغال تخت‌های بالا و شرایط سختی داشتند و قبلا هم در درجاتی دچار کمبود تخت به ازای نیرو و کمبود پرسنل به ازای تخت بودیم.

تختهای ویژه در اشغال بیماران کرونا

وی افزود: حال اکنون که بیماران کرونایی اضافه شدند و تعدادشان بسیار قابل توجه است، اکثر تخت‌های بیمارستانی و اکثر تخت‌های مراقبت‌های ویژه از سوی مبتلایان به کرونا اِشغال شده‌اند. در ماه‌های گذشته تعدادی از بیماران ما که مبتلا به بیماری‌های دیگر بوده‌اند، به دلیل مشکلات ناشی از کرونا نمی‌توانستند بستری شوند و یا با نوبت بستری می‌شدند.

بستری‌های کرونا اوج گرفته است

 حریرچی ادامه داد: در حال حاضر که تعداد بستری مبتلایان به کرونا اوج گرفته، به ویژه در تخت‌های مراقبت‌های ویژه و بیمارستان‌های ارجاعی، دچار مشکل قابل توجهی شده‌ایم. ضمن اینکه با فرسودگی نیروی انسانی مواجهیم. هفت تا هشت ماه است که نیروی انسانی ما در بیمارستان‌ها با تمام قدرت و قوا دارند کار می‌کنند. ضمن اینکه برخی از تجهیزات مربوط به بیماران کرونایی خارج از ظرفیت‌شان از آن‌ها استفاده می‌شود؛ تجهیزاتی مانند دستگاه‌های سی تی اسکن، دستگاه‌های اکسیژن‌ساز و ونتیلاتور. این تجهیزات هم با توجه به قدمتی که داشتند، بعضا دچار از کارافتادگی شده و یا نیاز به تعمیرات پیدا می‌کنند که این هم موضوع و چالش بسیار مهمی است.

وی درباره میزان نیاز به بیمارستان‌های صحرایی یا نقاهتگاه‌ها برای بستری بیماران بدحال مبتلا به کرونا، گفت: امیدواریم به آن شرایط نرسیم. البته تجربه گذشته ما نشان داد که نقاهتگاه چندان مورد لزوم نیست و مورد استقبال هم قرار نمی‌گیرد. اگر خدایی نکرده به چنین تخت‌هایی نیاز پیدا کنیم، باید آن تخت‌ها با امکانات بیمارستانی باشند و حداقل دارای اکسیژن ساز برای هر فرد، وسایل کمک تنفسی و سایر تجهیزات مورد نیاز باشد که البته این موضوع تامین و اجرایی کردن این تجهیزات و چنین تخت‌هایی را دشوار می‌کند.

حریرچی تاکید کرد: البته بخش‌های مختلف اعم از نیروهای مسلح، سپاه پاسداران و… از ابتدای شیوع کرونا کمک کرده‌اند. به عنوان مثال بیمارستان بقیه الله از ابتدای شیوع بیماری کمک می‌کنند و ممکن است کمک‌های بیشتری هم نیاز باشد.

 

منبع: ایسنا

برچسب ها:

لینک کوتاه : http://donyayekhabar.com/?p=2189
به اشتراک بگذارید:
نظرات کاربران :

دیدگاه شما

آخرین اخبار